Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 25 Feb 2018 | 5304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare,piper,boia dulce, cimbru,praf de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval:

Fierbem cartofii.

Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde.

Formam bilute si le prajim in uleiul incins. Scoatem chiftelutele de la prajit intr-un vas cu hartie de bucatarie pentru a absorbi grasimea.

Foarte bune si ca aperitiv si ca fel principal alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc